9:00 - 18:00
Седем дни в седмицата
Двойни гривни - символичен подарък за Свети Валентин

Двойка гривни за Свети Валентин

Нека си го кажем: за повечето съвременни двойки 14 февруари е денят на секса. Но за да получите това, което искате, имате нужда от подарък. Ето защо Свети Валентин се нарича още ден на секса за подарък. Това, разбира се, е шега. Но без подарък за любимия човек на Свети Валентин, няма да отидете, нали? Ако въпросът все още не е стигнал до брачна халка, но емоциите са нагорещени и искате да изразите всичките си чувства чрез подарък, подарете на приятелката или гаджето си сдвоени гривни за влюбени.

Гривните за двойки са един от най-популярните подаръци днес - едната за него, същата за нея. Така, дори и от разстояние, вие ще почувствате определена връзка помежду си и ще си спомняте за любимата/възлюбения си всеки път, когато продуктът попадне пред очите ви.

Купете гривни за 14 февруари за любими хора

В знак на вечна любов някои влюбени си правят татуировки с еднакви символи или имената на другия. Лесна работа. Но започнете с нещо по-земно. Например от еднакви гривни. И вместо имена върху кожата, можете да поръчате гравиране върху метал (злато, сребро). Тази опция ще изглежда богато, красиво и определено ще предизвика възторг както у момчето, така и у момичето!

Ако бюджетът е ограничен, има не по-малко атрактивни опции, за които има много голямо търсене през последните 3 години преди деня на Свети Валентин - гривни за двойка на морска тема.

Повечето романтични запознанства и интересни истории на влюбени двойки започват с думата "море" или "почивка". Не е за теб? А фразата "Хайде да отидем на море!" позната ли е? Във всеки случай, морето е едно от любимите места за влюбените. Ето защо тези, в чиято кръв наистина кипи вълна от чувства, на 14 февруари дават символични подаръци, които са свързани с нещо приятно.

И ако искате да убиете с един коршум два заека, подарете сдвоени морски гривни. Те ще напомнят не само за морето, а и за вас.

Най-популярните от тях са текстил и кожа. По стандарт дамските модели са тънки, а мъжките са по-дебели. Като дизайн те са еднакви или много сходни. Но ако искате гривните да са различни, можете да създадете свой собствен комплект от каталога на магазин Mistone.

Къде мога да поръчам сдвоени гривни преди Свети Валентин

Онлайн магазинът Mistone разполага с голям асортимент от сдвоени гривни за двама. Можете да ги закупите в сайта или на телефон +359 87 822 6849. Цената зависи от моделите, които изберете. Има елитни опции, има по-скромни, които всеки може да си позволи. Но качеството и на двете е много високо. Цената се влияе само от материала на продукта.

Изпращане в деня на поръчката в цяла България, Европа и други градове.

Comments

Write Comment