9:00 - 18:00
Седем дни в седмицата
На коя ръка трябва да носи гривна жената

На коя ръка трябва да носи гривна жената?

Ако имате въпрос на коя ръка да носите гривна, запомнете веднъж завинаги: не си създавайте граници и не пълнете главата си с ненужни мисли. Функцията на гривните, като всички други бижута и украшения, е да украсяват една жена и да издават нейното самочувствие. Затова умните жени носят гривна на ръката, на която им е удобно.

Ако сте с доминираща дясна ръка, ще ви е по-удобно да носите гривни на лявата си китка. Съответно, за удобство е по-добре левичарите да носят гривна отдясно.

Въпреки пълната свобода на избор, има някои правила, които ще помогнат на момичетата да решат на коя ръка да носят бижута.

8 препоръки за момичета

Всички те са съставени на принципа на хармонията:

  1. Според правилата на етикета жената трябва да носи гривна и часовник на различни ръце: часовник отляво, гривна или други бижута отдясно. Дамата с доминираща лява ръка носи обратното. Но стилистите от 11-ти век си затварят очите за това правило и позволяват на модерните жени да носят гривна на една ръка с часовника. Основното нещо е комбинацията от аксесоари. Например, носенето на скъпа златна гривна с класически часовник ще изглежда вулгарно.На коя ръка трябва да носи гривна жената
  2. Ако носите смарт часовник, можете да сложите няколко ярки цветни гривни заедно с него и по този начин само ще подчертаете деликатността на женската китка и ще привлечете вниманието към себе си.
  3. Ако наистина харесвате вашите бижута и искате да бъдете забелязани, тогава гривната трябва да е на доминиращата ръка.
  4. Изборът на коя ръка нежния пол да носи продукта трябва да идва от стила на пръстена. Той трябва да е в хармония с гривната. Ако например бижуто на омъжена жена не пасва на годежния пръстен, тогава е по-добре да носите гривната на лявата ръка.
  5. От една страна, можете да носите гривни от различни материали: кожа, дърво, дантела, камъни. Но не трябва да ги носите заедно с изделия от благородни метали, имат много полярен стил.
  6. Гривните на двете ръце днес не се считат за лош вкус. Обратното - изглежда светло и модерно. Можете да носите дебели бижута на едната китка, тънки бижута на другата. Или широка гривна може да бъде допълнена с няколко тънки, но не и обратното. В този случай основното е да изберете правилните дрехи. С текстил, ежедневните или привличащи погледа дрехи в хипи стил са най-подходящи. С кожа можете дори да носите бизнес дрехи.
  7. Ако ще носите рокля с паднало рамо, сложете гривната на същата ръка. Дрехите с дълги ръкави не трябва да покриват продукта. Експериментирайте с къси ръкави, както желаете.
  8. Брошката и гривната трябва да са от противоположните страни.

Но отново, не се ограничавайте прекалено. Ние сами създаваме мода и начин на живот!

Comments

Write Comment