9:00 - 18:00
Седем дни в седмицата
Гривна със син възел
Кожана морска гривна черна
Кожена гривна в син цвят
Попадение Кожени двойки гривни
Морска гривна бежово със синьо и бяло
Морска гривна синя с бежов акцент
Морска гривна синя с бежов конец
Морска гривна синя с жълто
Попадение Сдвоени трицветни гривни: червено, синьо, бяло
Синя кожена гривна с бял конец
Тънка кожена гривна черна
Тънка морска гривна: червена, синя, бяла

Дамски морски гривни

Морските гривни за жени започнаха да набират популярност едва преди няколко години. Причината за това е предпочитанието към по-изискани ръчни украшения или бижута. Но времената се менят и модата върви с тях. Морские браслеты женские

Днес морските дамски гривни имат толкова много възможности за дизайн, че можете да ги изберете според всеки стил на облекло - ежедневен, класически, бизнес, спортен.

В каталога на онлайн магазин Mistone.eu са избрани само ТОП моделите. Не можете да се притеснявате, че ще срещнете жена с подобен продукт. В България това е новост, която току-що навлезе на пазара. И ако имате късмет и все пак успеете да видите същото украшение с морска тематика на нечия ръка, смятайте това за късмет или дори за комплимент. Имате отличен вкус! И сте срещнали човек, който е много близък до вас като вкус и модни предпочитания.

Дамска гривна с морска тематика - купете от производителя Mistone.eu

Морската гривна за жени е като красива скъпа рокля: струва малко повече от обикновената, но с нея можете гордо да излезете дори на скъпи партита или важни срещи. На пръв поглед, особено на снимката, може да изглежда, че в нея няма нищо особено. Но това не е просто декорация. Тя е интересна, необичайна и носи символичен подтекст.

Предимства на гривните с морска тематика за жени

  1. Бижутата с морски символи се считат за талисман. Котвата символизира късмет и завръщане у дома. Също така в съвременния свят котвата се смята за защитник на тайнството на брака и мира в семейния живот. Щурвалът е символ на победата, морските възли - на надеждност и безопасност. Въпреки че подковата не е свързана с морето, ние сме я включили във всеки продукт. Всички закопчалки са направени по този начин, а значението на този амулет е късмет.
  2. Висококачествени материали. Има модели от кожа и текстил. Първите са изработени от висококачествена пресована кожа. Те са меки, приятни на допир, не се протриват при носене. Следователно, такъв кожен аксесоар на ръката ще се носи дълго време и с удоволствие. Това е чудесен вариант за подарък на приятелка, сестра, модерна стилна майка, съпруга. Текстилна гривна изглежда от прост материал, но всъщност не е така. Изработена е от материал, който се използва при производството на въжета за кораби. А това означава, че е устойчив на влага, не гние, запазва външния си вид дори след години, устойчив е на ултравиолетова светлина, така че не губи цвят, не се разтяга и изглежда много привлекателно на ръката. Основното е да изберете своя модел и размер.
  3. Подковообразни закопчалки от неръждаема стомана. Отличават се със здравина и издръжливост. Мнозина се интересуват дали дрехите ще се закачат за малкото винтче - 100% не. Моделът на закопчалката е обмислен до най-малкия детайл и тестван на практика. Удобен, красив и надежден. Единственият недостатък е, че малката част от закопчалката може да се загуби, когато слагате или сваляте бижуто от китката си. Но не се безпокойте. Винаги можете да закупите отделно закопчалка на дамска гривна от текстил или кожа на символична цена.
  4. Mistone.ue е производителят на морски гривни. Нашата репутация е важна за нас, затова произвеждаме всички продукти на най-високо ниво.
  5. Обхватът все още е малък. Но нашите дизайнери работят активно върху разработването на нови модели, така че всеки да може да намери точно това, което му е на сърцето.
  6. Всички размери са налични.
  7. Възможност за смяна на закопчалката от неръждаема стомана със златна, сребърна или платинена.

Имате ли някакви въпроси? Пишете ни или се обадете. Ще се радваме да ви помогнем да изберете правилния размер и да отговорим на всички ваши въпроси. Ние работим, за да направим нашите клиенти дори малко по-щастливи. Ние ще намерим парченце щастие за вас в онлайн магазин Mistone.eu.

За клиенти, които идват при нас за първи път, ние гарантираме, че ще харесате нашата работа и ще се насладите на продуктите ни. И сме приготвили приятни отстъпки за редовните.

Latest Blog Posts