9:00 - 18:00
Седем дни в седмицата
Попадение Кожени двойки гривни
Попадение Сдвоени трицветни гривни: червено, синьо, бяло

Морски гривни за двойки

Що се отнася до любовните отношения, една двойка иска да подсигури чувствата си с нещо специално. Ако въпросът все още не е стигнал до брачните халки или вече сте женени, но искате да освежите брака си, тогава предлагаме да закупите сдвоени гривни за влюбени.

Това е традиционен изпитан вариант на подарък, който символизира среща и вечна любов един към друг. Ето защо те са сред най-добрите подаръци за второто полувреме.

Сдвоените гривни за двама са с много голям асортимент. Но ако търсите специални, които освен декорация ще бъдат и талисман, тогава обърнете внимание на морските сдвоени гривни. Точно такива предлага онлайн магазин Mistone.eu.

Характеристики на сдвоени гривни за двама от магазин Mistone

В тази категория сме събрали само продукти в морски стил. Преди това този тип бижута са били давани от съпруги и момичета на техните съпрузи / гаджета като талисман, който ги защитава в морето. Символизира завръщането у дома и надеждността.

Сега те не са загубили семантичното си значение. Освен това започнаха да дават морски гривни не само на моряци, но и на всички, които по някакъв начин са свързани с елемента на водата, любителите на морето или този, които просто ни е скъп и искаме да му дадем специален подарък-талисман.

Сдвоените гривни на морска тема са предназначени за двама - момче и момиче. Едната (женска) е тънка, а втората (мъжка) е по-дебела. Изработени са в един и същи дизайн, но могат леко да се различават един от друг.

Често клиентите търсят „красиви сдвоени гривни“ в търсачките. Ние имаме малко от тях. Но можем да кажем с увереност, че ще ги харесате много на ръката си и ще ги носите с голямо удоволствие!

Освен това Mistone.eu е производител на тези необичайни аксесоари. Ние носим отговорност за качеството и правим всичко, за да останат клиентите ни доволни и да се върнат отново при нас. Качеството на продуктите в нашия магазин е 100%. Вижте сами.

Изработваме два вида:

  1. Кожа - гривните са меки, приятни за допир до кожата. Може да се носят с всеки стил или, както е модерно сега, да се комбинират с други аксесоари. Ако случайно я намокрите, нищо лошо няма да се случи. Но плуването с тях не се препоръчва. Кожата се подува и с времето ще изглежда малко изхабена.
  2. Текстил (от въжета за яхти). Те са много издръжливи, но приятни на допир. На пръв почлед е просто въже с метална закопчалка. Но всъщност е продукт, който изглежда богато на ръката и се носи дълго време. Можете да носите почти всеки стил на облекло: спортен, ежедневен, класически. Тяхното предимство е, че не се страхуват от влага (можете да не ги сваляте дори когато плувате), цветът е защитен от избледняване, не се разтягат и изглеждат добре на китката.

Ако смятате, че цената е малко висока, винаги можете да поръчате по-евтино от други сайтове. Но помнете думите на барон Ротшилд: „Не съм достатъчно богат, за да купувам евтини неща“. Така че в този случай: по-добре е да закупите качествен продукт веднъж и да го носите дълго време и с гордост, отколкото да поръчате нещо, което бързо ще загуби външния си вид или дори ще се разпадне след няколко дни.

За кого са предназначени сдвоените гривни?

Сдвоените аксесоари са популярни не само сред влюбените двойки. Могат да бъдат поръчани за:

  • приятели / приятелки като знак за предано приятелство.
  • сестри и братя за поддържане на семейни връзки. Това е особено вярно, ако са далеч един от друг.
  • на всеки партньор или познат, който ви е скъп.

Много често ни питат дали е възможно да се постави закопчалка от благородни метали вместо метална брава. Ние направихме това възможно. В допълнение към обичайната ключалка с подкова, която е включена в комплекта, можете да закупите отделно сребро, злато или платина.

Разбираме, че сдвоени гривни за влюбени се поръчват като подарък, с който искате да изненадате приятно вашата сродна душа. Ще направим всичко! Дори повече, отколкото очаквате.

Обадете се или ни пишете за всякакви въпроси. Ще поддържаме връзка. Ние работим, за да направим всеки от вас дори една усмивка на ден по-щастлив. Обадете се/пишете на +359 87 822 6849

 

Latest Blog Posts