9:00 - 18:00
Седем дни в седмицата

Ние високо ценим поверителността на личната информация на нашите потребители. Използвайки всички налични мрежови функции при работа с интернет ресурси, можете да сте абсолютно спокойни за безопасността на личната информация.

Данните, които потребителите предоставят при попълване на регистрационната форма или при други манипулации, се използват само в случаите, посочени в „Съгласие за пощенски пратки“. Най-често личната информация се използва за целите на изготвянето на специални продукти и услуги. Също така споразумението съдържа клаузи, които предвиждат специални случаи, когато някои данни могат да бъдат прехвърлени на трети страни.

Необходими данни за сайта

Необходимите данни за услугата са тези елементи, които са попълнени във формата за регистрация, а именно Име и E-mail. По този начин потребителят доброволно се съгласява да получава имейли от info@mistone.eu.

Цел на събиране на лична информация.

Единственото нещо, за което се използва информацията за потребителя, е изпращането на пощенски писма до него по електронна поща. Името, посочено във формата за регистрация е необходимо за личен контакт. В писмо от компанията ще получите информация за обучения, интересни факти и оферти.

Цялата предоставена информация не се предава на трети страни. Изключение от правилото може да бъде само изпълнението на изискванията на закона, което е предвидено в Споразумението. Личните данни на потребителите се съхраняват на специални сървъри getresponse.com, където цялата информация е защитена и може да се използва само в случаите, посочени в Споразумението.

Потребителят си запазва правото да се отпише. Тогава неговото име и имейл адрес ще бъдат автоматично премахнати от базата данни. За да направите това, е достатъчно само едно щракване върху съответния елемент, който е във всяко получено писмо.

Как се използват личните данни

Сайтът https://mistone.eu използва бисквитки и информация за потребителите на услугата Google Analytics.

С тяхна помощ се събират данни за движенията на посетителите в сайта. Такъв контрол дава възможност да се подобри и усъвършенства работата на ресурса. Този подход ви позволява да се фокусирате по-добре върху предпочитанията на посетителите и да създавате съдържание, което интересува потребителите.

В настройките на всеки браузър можете да предотвратите изпращането на бисквитки или да посочите необходимостта от потвърждаване на всяко изпращане. Тези действия, разбира се, ще ви попречат да разпространявате информация за вашите движения в мрежата, но някои сайтове и функции няма да бъдат достъпни.

Защита на личната информация

За да гарантираме поверителността на потребителската информация, ние прилагаме различни мерки за сигурност, включително административни, управленски и технически. В съответствие с международните стандарти за контрол ние не само събираме данни, но и носим пълна отговорност за тяхната безопасност. Всеки служител на нашата компания е наясно с важността на спазването на необходимите мерки за контрол, както и на нормите и инструкциите, приети в Споразумението.

Но въпреки високото ниво на сигурност на вашите лични данни, потребителят също трябва да се придържа към определени правила. Когато сърфирате в интернет, внимавайте да не споделяте личната си информация.

Нашите разработчици правят всичко възможно, за да предотвратят възможността от изтичане на информация, неразумно използване и промяна на лични данни. Но нито една интернет услуга не може да осигури 100% гаранция, тъй като никой не е имунизиран от незаконно хакване на системата. Хакерска атака може да създаде условия за други хора да получат данни.

Ако определени точки от политиката за поверителност се променят, тогава всички потребители ще получават известия за тези промени на своя имейл. За изясняване на проблеми директно с администрацията на сайта, можете да изпратите имейл на info@mistone.eu